Skoči na glavno vsebino
Select Page

V oddelkih prvega razreda smo v tednu otroka pripravili srečanje za svoje prijatelje petošolce. V 1.a razredu so se skupaj družili ob petju pesmi in igranju različnih družabnih iger, sodelovali med seboj na tak in drugačen način. Bilo je zabavno in prijetno razvedrilo za vse.

V 1.b razredu pa so učenci prvošolci svojim prijateljem predstavili uganke o živalih, ki so nastopale v zgodbi Bobek in barčica, ki so jo potem tudi zaigrali. Vsi skupaj smo zapeli šolsko himno Pridi, prijatelj in zapisali svoja imena na zastavo, ki so jo učenci potem obesili v svoji učilnici.

V tem tednu smo tudi prvošolci obiskali šolsko knjižnico in si prvič izposodili knjigo. Knjižničarka nam je tudi prebrala eno pravljico. 

Obiskal nas je tudi policist, s katerim smo se pogovarjali, kako je pravilno in varno prečkati cesto. Skupaj smo se odpravili pred našo šolo in varno prečkali prehod za pešce.

Tetka Jesen je že pričela s svojim delom v naravi, nekatere liste na drevesih je obarvala v svoje barve – rumene, oranžne, rdeče in rjave. Tudi več deževnega in hladnega vremena je prinesla v našo dolino. Ob obilici svojega dela pa si je le vzela čas in se ustavila na naši šoli ter nam pripravila posebno predstavo.

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost