Skoči na glavno vsebino
Select Page

V četrtek, 5.10.2023, je bil za učence prve triade OPP NIS poseben dan. V razredu smo se skupaj ustavili ob nenavadni fotografiji. Učenci so bili polni radovednosti, zato so nam postavili vrsto vprašanj, ki so razkrila njihovo živahno domišljijo:

– Za koga je ta torta?
– Kdo jo je spekel?
– Je za fantka ali punčko?
– Ali je torta čokoladna?
– Kje se kupi ta torta?

 

 

 

 

 

Skupaj smo razvijali idejo in se odločili, da bi skupaj spekli torto za zaključek Tedna otroka 2023. Njihov odziv je bil navdušujoč, poln energije in pripravljenosti za delo.

V petek smo se že zgodaj zjutraj lotili priprave. Skupaj smo pripravili biskvit, ga spekli ter pripravili okusno kremo. Učenci so bili nadvse uživali ob mešanju sestavin in okraševanju torte. Njihova vnema je bila nalezljiva, saj so vsi sodelovali z velikim veseljem.

Skozi ta proces so učenci ne le spoznali osnove peke, ampak so tudi razvijali pomembne veščine sodelovanja, komunikacije in delovne etike. Skupaj smo se učili, delili znanje ter se zabavali ob ustvarjanju nečesa posebnega.

Zaključek Tedna otroka 2023 je bil poseben, saj smo se vsi skupaj ponosno ozrli na torto, ki smo jo ustvarili z ljubeznijo, trudom in skupinskim delom.

Učenci in učiteljici 1. triade OPP NIS

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost