Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši!

Zahvaljujem se vam za vaše sodelovanje, podporo in spodbude, ki ste jih namenili svojim otrokom in nam učiteljem v tem šolskem letu.

Da bomo lažje načrtovali aktivnosti v prihodnjem šolskem letu in naslednjem triletnem razvojnem obdobju naše šole, sem vam včeraj na vaš elektronski naslov poslala povezavo do anketnega vprašalnika. Veliko vas je na anketo že odgovorilo, če pa je med vami še kdo, ki bi rad sporočil svoje mnenje o delu šole, lahko to stori v navedeni anketi do 30. 6. 2022. Rezultate ankete vam bomo predstavili jeseni v samoevalvacijskem poročilu za šolsko leto 2021/22. Iskreno se vam zahvaljujem za pomoč pri samoevalvaciji našega dela.

Zadnji šolski dan, 24. 6. 2022, bo odvoz avtobusov ob 11.30 v vse smeri. Če vaš otrok jutri ne bo kosil v šoli, prosim, da pravočasno odjavite kosilo. Podaljšano bivanje bo potekalo tako, kot običajno.

Dodajam še obvestilo za tiste starše, katerih otroci bodo v petek odsotni in ne bodo prevzeli spričevala. Prevzem spričevala bo mogoč:
– 8. 7. 2022 med 7.00 in 8.00 ter 15.00 – 16.00 in
– 26. 8. 2022 med 7.00 in 8.00 v avli šole.

Drage učenke, dragi učenci!

Verjamem, da imate že dolg seznam aktivnosti, za katere med šolskim letom ni bilo časa in se jim boste posvetili med počitnicami. Pri tem vam bo lahko v pomoč tudi Počitniški koledar zdravja, z zanimivimi idejami. 

Vsem učencem in staršem želim mirne počitnice ter prijeten dopust, kjerkoli ga boste preživeli. Se vidimo spet 1. septembra!

Irena Kodele Krašna, ravnateljica

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost