Skoči na glavno vsebino
Select Page

Tudi letošnje šolsko leto smo na šoli organizirali jesenski in spomladanski tabor za motivirane učence ter tiste, ki si želijo več. Učencem smo ponudili pestro paleto dejavnosti, prilagojenih njihovim potrebam in željam. Naš cilj je omogočiti učencem razvoj talentov, pridobivanje novih izkušenj in spoznanj ter vzpostavljanje prijateljskih vezi.

Udeleženci tabora so se lahko preizkusili v številnih dejavnostih, ki so spodbujale ustvarjalnost, raziskovalno in timsko delo, reševanje avtentičnih problemov, ročne spretnosti in še več. Pri pripravi in izvajanju delavnic smo sodelovali tudi z zunanjimi strokovnjaki, zato se še enkrat iskreno zahvaljujemo vsem za njihovo pripravljenost in sodelovanje.

Vzdušje na taboru je bilo polno navdušenja, sodelovanja in pozitivne energije.

Učenci so delili povratne informacije s spomladanskega tabora in povedali želje za prihodnje šolsko leto:

Bilo je zabavno in poučno. Naučil sem se programiranja v Minecraftu in zanimive stvari o narečjih. Za naslednjič bi rad šahovsko delavnico. (Timotej)

Na taboru mi je bilo zelo všeč, saj sem dobila dve novi prijateljici. Zelo sem uživala v naravoslovnem lovu na zaklad. Tam sem morala uporabiti znanje iz naravoslovja. Na eni delavnici sem se naučila dešifriranja narečja. (Tinkara).

 Bilo je zelo zanimivo in zabavno. Naučil sem se dešifriranja različnih kod. Nisem si mislil, da bo tako dobro. (Luka)

Bilo je lepo. Naučila sem se, da se je treba vedno potruditi, da ti uspe nekaj novega. Naslednjič si želim malo več ročnih del ter kakšnih pohodov. (Anika)

Delavnice si bile zanimive in zabavne. Na stripovski delavnici sem uporabila znanje risanja. Najboljša mi je bila cvetlična ustvarjalnica. Naslednje leto si želim kuharske delavnice. (Aldijana)

Bilo mi je fajn, saj sem se lepo povezala s svojimi vrstniki in sklenila nova prijateljstva. Delavnice so bile zelo zanimive in zabavne. Na delavnicah sem se naučila veliko novega o čustvih in kako zabavno je lahko programiranje v Minecraftu.  (Gabrijela)

Tabor je bil zabaven, poučen, vznemirljivo doživetje. Najboljši del – druženje. Na delavnicah sem uporabil znanja programiranja, tehnike, matematike in komunikacije. Naučil sem se veliko novega o šifriranju in dešifriranju. Naslednjič predlagam več možnosti za zabaven večer. (Jakob)

Tabor je bil zelo zabaven. Najbolj si bom zapomnila petkov zabavni večer. Delavnice so mi bile tudi zelo všeč, predvsem naravoslovni lov na zaklad. Tam sem uporabila znanja iz naravoslovja. Na delavnici angleščine sem spoznala par novih besed. Naslednjič bi lahko imeli tudi delavnico povezano s športom. (Aida)

 

Bilo je zelo fajn. Prijetno sem bila presenečena nad delavnicami. Vsak je dobil nekaj. Na taboru sem uporabila znanje pisanja, pa tudi ustvarjalnost in veščine sodelovanja. Naučila sem se, da je treba sodelovati z ljudmi, ki jih ne poznaš, s katerimi se potem lahko spoprijateljiš. Všeč mi je bilo, ker smo imeli tudi več prostega časa. Na naslednjem taboru bi lahko bil še kakšen lov na zaklad.  (Ota)

Veselimo se novih priložnosti za skupno raziskovanje, učenje in ustvarjanje.

Učenci in svetovalni delavki

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost