Skoči na glavno vsebino
Select Page

Nedeljsko jutro je bilo mrzlo, vendar sončno. Po zajtrku smo nekateri odšli plavat, drugi pa raziskovati morsko obalo. Morje je med včerajšnjo nevihto na obalo naplavilo kup zanimivih lupin polžev in školjk. Nekaj smo jih nabrali, da jih bomo lahko doma pokazali še ostalim.

 
Po kosilu smo skrbno napisali razglednice za naše domače. Verjamemo, da se bodo naših pozdravov razveselili. Popoldan smo se odpravili na daljši pohod v Resslov gaj. Med vinogradi in oljčniki smo občudovali razgled, ki je segal vse do zasneženih vrhov gora. 
 
Po popoldanskem plavanju in večerji je napočil čas, da ponovno spakiramo svoje kovčke za odhod domov. Skoraj vsem pozabljenim oblačilom in brisačam smo našli lastnike. Ko smo vse pospravili, je sledil še družabni večer, nato pa spanje.
 
Z jutrišnjim dnem se šola v naravi končuje. Včasih naporne, vendar vedno zabavne, aktivnosti nam bodo ostale za vedno v spominu. Naučili smo se veliko novega, stkali nova prijateljstva in se imeli zelo lepo. Kljub vsemu lepemu pa se že vsi veselimo objemov naših domačih.
 
(Skupno 128 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost