Skoči na glavno vsebino
Select Page

»Bo ali ne bo?«

»Bomo šli?«

»Ma vsaj da bi, da nam virus ne uniči še tega…«

Težko je bilo v tem času sprejeti odločitev o izvedbi zimske šole v naravi. Za to odločitev ste veliko pripomogli tudi starši.
In tako smo sedaj tu. V tej izmeni učenci 5.a in 5.c ter 6. a in 6.b razreda. Ostali pridejo pozneje.

Danes okrog 10. 30 smo se pripeljali pred hotel Tisa na Hočkem Pohorju, se namestili po sobah, jih malo uredili in odšli na zgodnje, a slastno kosilo.

Po kosilu smo se odpeljali na Areh, kjer so nas že čakale bele strmine. Nekateri so si najprej izposodili opremo, ostali pa že odšli na preverjanje znanja smučanja, kjer so jih učitelji smučanja razdelili v skupine glede na njihovo znanje smučanja. Prve ure smučanja so bile kar utrudljive.

Ob treh smo se počasi vrnili v hotel, kjer smo najprej pospravili smučarsko opremo, nato pomalicali in že imeli čas za druženje, dokler nismo odšli na nočni pohod po Slivniškem Pohorju pod vodstvom domačin Frančeka.

Nočni pohod in razgled na Dravsko, Ptujsko polje in širšo okolico, ob poslušanju zanimivosti, je bilo enkratno doživetje. Po večerji se bomo zbrali v sejni sobi, kjer si bomo ogledali projekcijo pohorskih naravnih in kulturnih zanimivosti.

Sledi še nekaj navodil za drugi dan in polni lepih vtisov s prvega dne bomo sladko zaspali.

(Skupno 294 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost