Obveščamo vas, da so v karanteni in imajo pouk na daljavo naslednji oddelki:

– 1. a oddelek od 16. do 20. 1. 2022

– 1. b oddelek od 16. do 20. 1. 2022

– 7. a oddelek od 15. do 20. 1. 2022

Učenci oddelkov razredne stopnje, ki niso v karanteni, praviloma prisostvujejo pouku v šoli, učenci predmetne stopnje pa imajo pouk na daljavo skupaj s svojim oddelkom. Razredniki bodo obvestili starše o organizaciji pouka za tiste učence, ki bodo imeli pouk v šoli.

Nacionalni Inštitut za javno zdravje (NIJZ) nas obvešča, da se je zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, obdobje od prejema seznama visokorizičnih kontaktov, ki ga pripravimo šole, do napotitve v karanteno na domu podaljšal na nekaj dni. V soboto 15. 01. 2022, je zamik znašal že 2 dni. V prihodnjih dneh je pričakovati še podaljšan zamik. Prejeti seznami visokorizičnih kontaktov so obravnavani po vrsti glede na čas prejema.

Šole še nadalje ravnamo skladno z navodili. To pomeni, da v šolah ob potrjeni okužbi v oddelku pričnemo z izobraževanjem na daljavo. Starši oz. zakoniti zastopniki bodo za svoje otroke napotitev v karanteno na domu s strani NIJZ prejeli nekaj dni po pričetku izobraževanja na daljavo. Pridobitev Izjave o seznanitvi z napotitvijo v karanteno na domu (eUprava) je možna tudi za nazaj, zato ta časovni zamik ne predstavlja ovire pri pridobivanju uradnega dokumenta, iz katerega izhajajo pravice.

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost