Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zadnji dan pouka v tem koledarskem letu bomo posvetili pripravam na praznike in skrbi za dobro počutje. Za vas smo pripravili veliko idej, kako si lahko doma ustvarite praznično vzdušje, si polepšate praznike in pripomorete k dobremu počutju. Veseli ljudje so bolj odporni na bolezni, zato so lepo preživeti prazniki pomembni tudi z vidika skrbi za lastno zdravje!

Izberite si dve dejavnosti, ki sta vam najbolj všeč. Če vas je v družini več, lahko pri dejavnostih sodelujejo tudi ostali družinski člani. V tem primeru se boste skupaj odločili, kaj boste na ta dan dejavnosti počeli. Pripravite si potreben material in pripomočke ter se veselo lotite dela.
PRIPOROČENE DEJAVNOSTI:
– Ogled šolske proslave
– Praznična glasba, predstave, filmi …
– Peka piškotov in kuhanje prazničnih jedi
– Izdelava voščilnic in pisanje voščil
– Izdelava okraskov in krašenje doma
– Pospravljanje in čiščenje doma
– Športne aktivnosti na prostem
– Naravoslovne aktivnosti na prostem
– Ujemi trenutek
– Miselne in družabne igre
– Nekaj za dušo

Navodila oziroma predlogi za posamezne dejavnosti so na naslednji povezavi:

PRAZNIČNI DAN DEJAVNOSTI.

Ta seznam dejavnosti vam lahko pomaga tudi med počitnicam, če vam bo slučajno dolgčas in ne boste vedeli, kaj bi lahko počeli 🙂

DOKAZILO O OPRAVLJENEM DELU:
Tu je Padlet, na katerem objavite fotografijo in kratek zapis o tem, kako ste preživeli ta dan. Zelo bomo veseli tudi voščila vaše družine. Objave bodo javne, zato se ni potrebno podpisovati z imenom in priimkom.

Ker je padlet prosto dostopen, bodo vaše objave objavljene s kratkim zamikom po odobritvi učitelja, saj ne želimo, da se na šolski spletni strani pojavijo objave naključnih obiskovalcev. Vaše objave bomo redno spremljali in objavljali 24. 12. 2020 do 15. ure, po tem roku pa večkrat dnevno do konca počitnic.

 

Svoj prispevek na Padlet dodate tako, da najprej kliknete v spodnjem desnem kotu ter nato fotografijo naložite preko gumba .

 

Padlet je dostopen preko povezave: https://padlet.com/simonicmatjaz/dandejavnosti .

(Skupno 464 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost