Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši!

Naslednja dva tedna bo šola zaprta, kar pa ne pomeni, da boste učenci na počitnicah 🙂

Na šolski spletni strani in v spletnih učilnicah vam bodo učitelji objavljali gradiva, ki vam bodo v pomoč pri učenju. Z učitelji boste v stiku tudi preko elektronske pošte. Vsa gradiva in navodila bodo zbrana v zavihku “Spletne učilnice”.

Za lažje in varno komuniciranje z učitelji boste učenci predmetne stopnje uporabljali Arnesov elektronski naslov. Ker tega niste vsi vešči, vam je Jonathan pripravil navodila, kako se prijavite v vaš poštni predal in kako pošljete e-pošto. Učencem razredne stopnje bodo verjetno pomagali pri komuniciranju z učitelji starši, zato bodo učitelji navodila za učenje pošiljali kar njim. Vse podrobnosti boste urejali z razredniki, za pomoč pa smo vam na voljo tudi ravnateljica in obe pomočnici. Službeni elektronski naslovi vseh učiteljev so objavljeni po abecednem vrstnem redu priimkov na naslednji strani: elektronski naslovi.

Učitelji vam bodo na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.

Učencem, ki imate ure dodatne strokovne pomoči (DSP) po izdanih odločbah, bodo pri učenju individualno pomagali njihovi učitelji za dodatno strokovno pomoč. Pripravili vam bodo tudi posebne vaje, ki vam bodo pri učenju v pomoč. Prav tako bodo učencem pri učenju pomagali tudi učitelji podaljšanega bivanja, ki vam bodo poleg pomoči pri učni snovi nudili tudi veliko idej za aktivno preživljanje prostega časa.

V prihodnjih dneh vam vsi delavci šole želimo veliko zdravja in uspešno učenje!

Irena Kodele Krašna, ravnateljica

(Skupno 146 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost