Skoči na glavno vsebino
Select Page

V torek, 24. 4. 2019, je v Mercator centu v Mariboru potekala 33. turistična tržnica vseslovenskega festivala Turizmu pomaga lastna glava. Tam se je še enkrat predstavilo 29 osnovnih šol, ki so prejele zlato priznanje za sodelovanje na 33. turističnem festivalu Turizmu pomaga lastna glava. Tu so bila podeljena še posebna zlata priznanja.

Člani turističnega krožka naše šole smo se zelo veselili, da se bomo s svojo tržnico in spominkom lahko predstavili širši Sloveniji. Kljub dolgi poti smo v Maribor prispeli polni energije in pričakovanj ter želje po spoznavanju drugih šol in njihovih tržnic. Spoznali smo mnogo zanimivih, izvirnih idej in načinov za promocijo domačega kraja.

Ocenjevalna komisija je tudi na tej tržnici pozorno opazovala vse nastopajoče in na koncu podelila 17 posebnih zlatih priznanj.

Tudi na tej tržnici smo se odlično odrezali in prejeli zlato priznanje za najboljše promocijsko gradivo na zaključni turistični tržnici, na kar smo zelo ponosni.

Prizore iz zaključne turistične tržnice si lahko ogledate tudi na spletni strani Turistične zveze Slovenije http://www.turisticna-zveza.si/OgledProjektov.php?id=11.

Mentorica Sara Bolko in člani turističnega krožka (Jan Medvešček, Bor Marc, Kaian Marc, Lenart Sever, Izak Pišot, Rubens Bizjak, Ariana Vižintin in Neža Furlan).

(Skupno 277 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost