Skoči na glavno vsebino
Select Page

V torek, 18. 12. 2018, je na naši šoli potekal božični bazar, ki ga je organiziral šolski del ekipe šolskega sklada z delavci šole. V lepem zimskem dnevu smo uživali ob raznovrstnih dejavnostih, ob stojnicah pa smo poskušali božične dobrote in občudovali izdelke, ki so jih ustvarjali prav vsi učenci in naše šole.

Najprej smo poslušali božične pesmi našega zbora in skupinice malih »Angležev«, nato pa je sledil pravi break dance nastop dveh naših učencev.

Pred šolo je medtem že brkljala odlična polenta z ocvirki in kislim mlekom v ogromnem bakrenem kotlu, posladkali smo se lahko s palačinkami in občudovali stvaritve učencev prav vseh oddelkov na šoli. Podjetno spretni učenci so predstavljali svoje izdelke in s tem spodbujali obiskovalce k nakupu. Nekateri obiskovalci so se preizkusili tudi v prav posebnem kegljanju, tisti z željo po posebnih učinkih pa so lahko posneli zabavno fotografijo.

V tem večeru smo zbrali nekaj več kot 2470 evrov, s čimer bomo lahko marsikomu na šoli omogočili lažje bivanje, druženje in učenje. To nas izredno veseli.

Hvala vsem, ki ste se bazarja udeležili, se z nami družili in pri nas pustili toliko »cekinov«.

 

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost