Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zaključna prireditev MEGA kviza v Lavričevi knjižnici je bila tradicionalno organizirana na dan četrtka, ko je knjižnica do 10. ure zaprta za obiskovalce. Srečanja so se udeležili izbrani tretješolci, ki so v sklopu OPB-ja s šolsko knjižničarko rešili en vsebinski sklop MEGA kviza na temo Naše malo veliko morje in prispevali svoje likovne izdelke za razstavo, s katero se je zaključilo reševanje MEGA kviza na šoli. Razstava je bila na ogled v avli šole.

V Lavričevi knjižnici je prisotne učence in njihove mentorje pozdravil direktor knjižnice, gospod Artur Lipovž, medtem ko je zaključno prireditev  vodila gospa Marija Bajc. Skriti gost zaključen prireditve je bil biolog in podvodni fotograf Tomo Turk, ki je na svojih fotografijah pokazal pestrost življenja pod vodno gladino. Napisal je vrsto strokovnih monografij s področja življenja v morju.

Učenci, ki so bili v zaključni prireditvi izžrebani, so v dar prejeli knjižne nagrade. Naši učenci so dobili kar 25 knjižnih nagrad. Vsem čestitamo in jim želimo prijetno branje.

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost