Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši!

Na začetku vsakega šolskega leta osvežujemo podatke o načinu plačila storitev učencem, saj vam želimo to čim bolj olajšati, hkrati pa tudi zmanjšati nepotrebne stroške.

1. PREJEMANJE E-RAČUNOV NA E-NASLOV

Veliko vas plačuje storitve preko trajnika ali spletne banke, zato sta račun in položnica v papirnati obliki postala nepotrebno tratenje papirja in strošek, namesto katerega bi raje kupili kak učni pripomoček za učence.

Z namenom postopnega prehoda na brezpapirno poslovanje vam ponujamo možnost prejemanja e-računov na vaš elektronski naslov. V primeru, da ne želite več prejemati računov v papirni obliki, vas prosimo, da izpolnite vlogo in jo pošljete po pošti na naslov: OŠ Danila Lokarja Ajdovščina, Cesta 5. maja 15, 5270 Ajdovščina ali na e-naslov: racunovodstvo@os-ajdovscina.si. Vlogo lahko odda tudi vaš otrok svojemu razredniku. Upamo, da se vas bo za ta način prejemanja računov odločilo čim več in zahvaljujemo se vsem, ki ste se za to obliko že odločili.

Vloga za prejemanje e-računov (v PDF) na e-naslov: pdf oblika vloge, word oblika vloge

Opozorilo:
V primeru, da imate združen UPN obrazec/trajnik za več otrok, boste sedaj prejemali račune za vsakega otroka posebej, saj ESlog e-računov ne podpira združenih UPN obrazcev.

Postopek:
1. Izpolnjeno “Vlogo za prejemanje e-računov (v PDF) na e-naslov” pošljete po pošti na naslov: OŠ Danila Lokarja Ajdovščina, Cesta 5. maja 15, 5270 Ajdovščina ali na e-naslov: racunovodstvo@os-ajdovscina.si.
2. Na naveden e-naslov boste, s strani MF Uprave RS za javna plačila, prejeli zahtevo za potrditev vključitve v ESlog e-računov. Po opravljeni potrditvi pa še dodatno potrditveno e-pošto, da je e-prijava uspela. S tem je postopek končan in z naslednjim mesecem boste, namesto računa v papirni obliki, prejeli e-račun v PDF obliki na vaš e-naslov.

2. VLOGA ZA DIREKTNO OBREMENITEV (“TRAJNIK”)

Plačilna storitev direktna obremenitev (t. i. trajnik) vam omogoča enostavno samodejno plačevanje računov. S soglasjem za direktno obremenitev pooblastite šolo, da prek banke mesečno neposredno obremeni vaš tekoči račun v višini zneska izdanega računa.

Vloga za direktno bremenitev (t. i. trajnik): pdf oblika vloge, excel oblika vloge

3. VLOGA ZA ZDRUŽENO DIREKTNO OBREMENITEV (“ZDRUŽEN TRAJNIK”)

V kolikor ne želite prejemati e-računa na svoj elektronski naslov in še naprej želite prejemati račun in položnice v tiskani obliki, a plačujete preko direktne obremenitve (trajnika) in bi želeli prejemati en račun za vse otroke, ki obiskujejo našo šolo, lahko oddate vlogo za združen trajnik.

Vloga za združeno direktno obremenitev: pdf oblika vloge, word oblika vloge

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost