Skoči na glavno vsebino
Select Page

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši!

Šolsko leto 2019/20 je bilo za vse vas naporno, saj ste se morali spopasti s poukom na daljavo in vsemi drugimi izzivi, ki jih je epidemija COVID-19 prinesla s sabo. Žal se nevarnost okužbe še ni končala, zato bodo letošnje počitnice malo drugačne, a upam, da vseeno prijetne.

V okviru projekta Popestrimo šolo ter v sodelovanju z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Ajdovščina pripravljamo POLETNE DELAVNICE ZA UČENCE od prvega do devetega razreda OŠ Danila Lokarja Ajdovščina.

Otroci bodo preko igre na preprost in zabaven način osvajali JEZIKOVNE IN SOCIALNE VEŠČINE, za kar med šolskim letom zaradi vseh obveznosti pogosto zmanjka časa.

Delavnice bomo izvajali vsak delovnik od 20. do 31. julija 2020 od 9.00 do 11.30 v prostorih Hiše mladih v Ajdovščini. Če bo vreme dopuščalo, bomo kar največ časa preživeli zunaj.

V kolikor delavnic zaradi širjenja epidemije covid-19 ne bomo mogli izvajati v živo, bomo dejavnosti prilagodili za izvajanje na daljavo.

Vsi, ki želite svojega otroka prijaviti na delavnice, to storite preko spletne prijavnice. Prijave zbiramo do 15. julija 2020.

Prijavljene otroke bomo razporedili po starostnih skupinah, pri čemer predvidevamo, da bomo za vsako starostno skupino izvajali po dve delavnici.

Delavnice bo izvajala psihologinja Urška Čuk, ki je naša nova sodelavka na projektu (multiplikatorka).

O vsem vas bomo pravočasno obveščali in se z vami dogovarjali. Veselimo se vašega odziva!

Pa še dve obvestili glede vstopanja v šolsko stavbo med počitnicami:

1. Zaradi ukrepov, povezanih z  omejevanjem epidemije COVID-19, bo šola tudi med počitnicami zaprta za obiskovalce. Učenci, ki so bili ob zaključku pouka odsotni in še niso prevzeli spričevala, ga bodo lahko prevzeli 31. 8. 2020 od 9. do 11. ure v avli šole. Prosim, da ob vstopu v šolo uporabite obrazno masko in si razkužite roke.

2. Starše, ki bi radi vpisali otroka v našo šolo med počitnicami, prosimo, da pokličejo na tajništvo šole v času uradnih ur in se dogovorijo za sestanek. Prav tako prosimo, da se za sestanek dogovorijo vsi ostali obiskovalci šole (npr. bivši učenci šole, ki potrebujejo kopijo spričevala …) in da v šolo ne vstopajo nenajavljeni.

Želim vam mirne počitnice in prijeten dopust, kjerkoli ga boste preživeli.

Ostanite zdravi in se vidimo spet 1. septembra!

Lep pozdrav,
Irena Kodele Krašna, ravnateljica

 

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost