Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani!

V Sloveniji bodo zaradi širjenja koronavirusa naslednji teden zaprta vrata šol, zato bo verjetno potekal pouk na daljavo. Kako točno bo to potekalo, vas bomo še obvestili, saj še čakamo navodila pristojnega ministrstva.

V vsakem primeru pa to ne bo potekalo tako, da bi vsak otrok potreboval svoj računalnik, saj vemo, da to ni mogoče v vseh družinah.

Vsakemu otroku, ki še nima varnega elektronskega naslova (Arnes), bomo le-tega ustvarili danes. Preko tega naslova bodo učenci komunicirali s svojimi učitelji. Vsa nadaljnja navodila vam bomo še posredovali v prihodnjih dneh.

V tem trenutku bi mi radi izvedeli le, katera družina nima dostopa do spleta, da bomo lahko organizirali pouk na daljavo tudi za te učence, če bo potrebno. Dostop do spleta je možen tudi preko telefona, tako da nas zanima, kdo nima nobenega možnega načina za dostop do spleta.

NAVODILA GLEDE POUKA V PETEK, 13. 3. 2020:

Minister za izobraževanje, ki opravlja tekoče posle, Jernej Pikalo priporoča, da naj tisti učenci, ki imajo zagotovljeno varstvo oz. varstva ne potrebujejo, v petek, 13. 3. 2020, ostanejo doma. Za ostale učence bomo organizirali alternativne oblike izobraževalnega procesa (dejavnosti na prostem ali v manjših skupinah). Prevozi učencev bodo potekali po voznem redu. Prav tako bo poskrbljeno za jutranje varstvo, podaljšano bivanje, malico in kosilo.

Za učence, ki bodo v petek, 13. 3. 2020, odsotni, starši pravočasno odjavite malico in kosilo! Odsotnost otroka sporočite tudi razredniku vašega otroka.

Lep pozdrav,
Irena Kodele Krašna, ravnateljica

(Skupno 265 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost