Skoči na glavno vsebino
Select Page
Že navsezgodaj zjutraj, takoj po zajtrku, smo se z avtobusom odpeljali do šole. Približno kilometer pred šolo, so nam gostitelji pripravili presenečenje. Pričakala nas je grofica Luiza, ki nam je predstavila začetek poučevanja v Varaždinskem okraju. Gostitelji so nas zadnji del poti prepeljali s kočijami. Vsi smo bili veseli in prijetno presenečeni, saj tega res nismo pričakovali. V šoli so nam pripravili sprejem, nekaj besed je poleg ravnateljice spregovoril tudi župan Varaždina in načelnik občine Breznica.
Po prijetnem sprejemu smo si ogledali šolo in prisostvovali pouku. Sami smo predstavili našo Slovenijo in njene turistične bisere. Sledilo je kosilo in delavnice, v katerih smo pripravljali namaz, bučno juho, štruklje in smutije. Po delavnicah smo si ogledali še vrtec Čebelica in Hišo magične trave, kjer smo kupili nekaj kozmetike, pridelane iz melise in mente.
Vrnili smo se v naš hostel in Eleni, ki je ravno danes praznovala rojstni dan, pripravili manjšo zabavo presenečenja. Dan je bil čudovit.
                                                                                      avtorice: Nuša, Elena in Lejla
(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost